Skip to main content
VarukorgClose Cart

Symaskiner

Ett noggrant urval av symaskiner för skolans högt ställda krav

Vi hjälper dig att välja

Med över 25 års erfarenhet av symaskiner i skolmiljö hjälper vi dig att välja den maskin som passar bäst. En symaskin som ska hålla för skolans värld har andra förutsättningar än en maskin för hemmabruk. Hos oss hittar du både den optimala skolsymaskinen Janome Allvis samt overlock-, broderi- och covermaskiner som passar för undervisning.

Du får

 • Fraktfri leverans till skolan
 • 5 års fabriksgaranti
 • Ett gratis år med Slöjdlexikon vid första köpet
Beställ

Användarvänligt och kul

Det är ju kul att sy! I alla fall på en maskin som fungerar utan krångel. När du får nya maskiner till skolan erbjuder vi en kostnadsfri digital fortbildning i hur era nya maskiner fungerar. Stöter du på funderingar så hjälper vi dig snabbt via telefon, mail eller en digital träff.

Tryggt

Vi har varit med och inrett hundratals slöjdsalar runt om i hela Sverige. De modeller vi rekommenderar används flitigt i vår egen studio och undervisning. I vår butik hittar du maskiner från Janome – som numera är ledande inom branschen och världens största tillverkare av maskiner för hushållsbruk och skolmiljö.

Till butiken

Slöjdlexikon hjälper till

Första gången skolan köper symaskiner av oss ingår ett gratis år med Slöjdlexikon. Tydliga filmer i läromedlet visar dina elever hur både Allvis och broderimaskinen MC550e träs med tråd och används.

En välskött symaskin håller längre

En symaskin som används i skolan blir utsatt för ett större slitage än en symaskin i hemmet. Därför krävs det noggrant underhåll och tätare service. I Slöjdlexikon finns filmer som stöttar dig i det löpande underhållet. Till skolor i Skåne erbjuder vi service på plats. Befinner du dig utanför Skåne så håll utkik på vårt kursutbud: digital fortbildning i symaskinsservice dyker upp då och då.

Tillbehören som ”får fötter”

Det är många små delar som tillhör en symaskin. Ibland tycks de få fötter och försvinner… Vi har ett stort lager av de symaskinstillbehör som ofta behövs i skolan, titta i webbshopen. Är du osäker på vad du behöver så är du alltid välkommen att ringa eller maila så hjälper vi dig att hitta rätt.

Beställ tillbehör

Boka visning av Slöjdportfolio


Tid för digital träff, lämna gärna tre förslag

  This will close in 0 seconds

  Boka visning


  Tid för digital träff, ge gärna tre förslag

   This will close in 0 seconds

   Boka visning Bildportfolio


   Tid för digital träff, ge gärna tre förslag

    This will close in 0 seconds

    Prova Slöjdlexikon gratis


    15 minuters personlig introduktion + två veckors gratis inlogg. Ge gärna tre förslag för tid till digital träff.

     This will close in 0 seconds