Skip to main content
VarukorgClose Cart

Köp- och leveransvillkor

Allmänt
Villkoren nedan gäller mellan Textila Idéateljén Slojd AB (”Slöjd.nu”) och skola/ kommun/ /privatperson (“Kund”) beställning antingen via vår webbutik på slöjd.nu, via mail, telefon eller vid personligt möte.

Avtal och beställning
– För att göra en beställning måste Kund acceptera Slöjd.nu’s köpvillkor nedan och för läromedel aktuella abonnemangsavtal.
– Slöjd.nu förbehåller sig rätten att neka en beställning, vid exempelvis slutförsäljning av en produkt eller om felaktiga uppgifter har angetts vid beställningen.

Produktinformation
Slöjd.nu reserverar sig för slutförsäljning och eventuella fel på hemsidan.

Priser
– Priser anges i SEK exkl. moms.
– Totalpris för beställningen visas innan du slutför beställningen.
– Slöjd.nu strävar efter att hemsidan och webbutiken ska innehålla korrekt information. Dock reserverar vi oss för den mänskliga faktorn och att felskrivningar kan uppstå. Slöjd.nu är inte bundna av priser som upptäcks vara felaktiga. Om ett felaktigt pris har angetts för en beställd produkt kommer Slöjd.nu att meddela dig och invänta ett eventuellt nytt godkännande av det uppdaterade priset.

Betalning
Standard är att vi skickar e-faktura. Om Kund inte tar emot e-faktura skickas faktura som PDF eller som brev.

Om inte annat överenskommits ska betalning ske senast trettio (30) dagar efter fakturadatum. Vid dröjsmål med betalningen ska Slöjd.nu ha rätt att kräva dröjsmålsränta på det vid varje tillfälle utestående beloppet med en räntesats om åtta (8) procent per månad tills full betalning har erlagts. Slöjd.nu har även rätt att ta ut en påminnelseavgift.

Frakt och leverans

Symaskinstillbehör och Slöjd.nu-produkter
Symaskinstillbehör och Slöjd.nu-produkter skickas från vårt lager en gång per vecka. Varor som är slutsålda och beställningsvaror tar längre tid. 

Symaskiner
Symaskiner skickas fraktfritt till Kund, om ej annat uppges vid offert. Leverans sker oftast 3-5 dagar efter lagd order eller enligt överenskommelse.

Läromedel
Inloggningsuppgifter skickas inom 3 arbetsdagar per mail till den eller de kontaktpersoner som uppgetts vid beställning.

Boka visning av Slöjdportfolio


Tid för digital träff, lämna gärna tre förslag

  This will close in 0 seconds

  Boka visning


  Tid för digital träff, ge gärna tre förslag

   This will close in 0 seconds

   Boka visning Bildportfolio


   Tid för digital träff, ge gärna tre förslag

    This will close in 0 seconds

    Prova Slöjdlexikon gratis


    15 minuters personlig introduktion + två veckors gratis inlogg. Ge gärna tre förslag för tid till digital träff.

     This will close in 0 seconds